Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найближчим часом ПФУ зможе надавати увесь спектр дистанційних послуг через веб-ресурси

2 травня 2019, 09:30
242
0
Реклама

На веб-сторінці ПФУ розміщено інформацію про те, що протягом квітня керівники ПФУ провели прес-конференції у п'яти обласних центрах країни, залучивши до обговорення теми дистанційних послуг понад 200 представників засобів масової інформації.

Серед послуг - безкоштовне СМС-інформування, дистанційне отримання довідок з QR-кодом, отримання інформації про страховий стаж, кабінет страхувальника для роботодавців та багато інших корисних можливостей.

Також, найближчим часом ПФУ зможе надавати основний масив дистанційних послуг через веб-ресурси. Крім того, вже сьогодні працюють над запровадженням нового сервісу - електронної черги. Кожен користувач веб-порталу незабаром зможе записатись на прийом до будь-якого відділення Фонду он-лайн. Це дасть можливість зекономити час клієнтам і уникнути черг при відвідуванні установ.

Які повноваження в частині контролю закріплено за ПФУ, дізнайтесь із ситуації для бухгалтера "Здійснення контролю органами Пенсійного фонду (проведення перевірок)".

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини