Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінили вартість участі у закупівлях через електронні майданчики

20 серпня 2019, 12:00
342
0
Реклама

Уряд оновив Порядок функціонування електронної системи закупівель та проведення авторизації електронних майданчиків. Сталось це завдяки постанові від 10.07.2019 р. № 704.

Зокрема, змінили вартість участі у закупівлях із вартістю більш як 4 млн.грн.

Для таких закупівель за подання учасником тендерної пропозиції та/або пропозиції учасника закупівлі, що була розкрита електронною системою закупівель через електронні сервіси з автоматичним обміном інформацією (онлайн-сервісами), доступ до яких здійснюють за допомогою Інтернету, та за користування зазначеними електронними сервісами оператор авторизованого/попередньо авторизованого електронного майданчика справляє з учасника плату в розмірі 200 НМДГ (3400 грн).

Також уточнили, що розмір плати визначений з урахуванням усіх податків і зборів, що сплачують у випадках, передбачених законодавством, є однаковим для всіх операторів авторизованих/попередньо авторизованих електронних майданчиків. При цьому зазначені оператори не можуть встановлювати розмір такої плати самостійно.

Джерело: постанова КМУ від 10.07.2019 р. № 704

Liga: REPORT - сучасний хмарний сервіс подання звітності та реєстрації податкових накладних. Лише у Liga: REPORT - аналіз ризиків блокування ПН/РК за кодом УКТ ЗЕД/ДКПП, перевірка реєстраційного ліміту ПДВ, а також миттєвий обмін документами з контрагентами.

Спробуйте прямо зараз. 7-денний тестовий доступ без обмежень.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини