Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Приватні виконавці – тема номера видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН

23 грудня 2019, 12:40
558
0
Реклама

Тему свіжого номера нашого видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН присвятили організаційним моментам роботи приватних виконавців. Адже процедура реєстрації приватних виконавців має свою специфіку.

Тож про те, хто може стати приватним виконавцем, де він повинен пройти навчання та стажування, а також які документи підтвердять їх успішне проходження, розповість матеріал "Приватні виконавці: організаційні моменти" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Із нього ви також дізнаєтесь, що потрібно зробити особі, яка має намір здійснювати діяльність приватного виконавця, задля успішного складання кваліфікаційного іспиту. Окрім того ця стаття стане дороговказом для приватного виконавця який починає діяльність як приватний виконавець.

А от про особливості податкового обліку в приватних виконавців розповість консультація "Приватні виконавці: податковий облік" видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН. Вона підкаже, як зареєструватися приватному виконавцю у податкових органах та сплачувати податки і збори від здійснення своєї діяльності, а також як діяти у разі, коли у приватного виконавця на умовах трудового договору (контракту) працюють помічники.

Матеріали доступні передплатникам видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН.

Придбати, або замовити тестовий номер видання можна за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини