Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Відтепер подати інформацію органам ДПС можна з використанням кваліфікованого сертифіката відкритого ключа

31 січня 2020, 09:30
1469
0
Реклама

Мінфін змінив порядок подання інформації органам ДПС. Відповідні зміни внесено до пунктів 9 та 13 Порядку періодичного подання інформації органам ДПС та отримання інформації зазначеними органами за письмовим запитом, затвердженого постановою КМУ від 27.12.2010 р. № 1245.

Зміни заключаються в тому, що під час періодичного подання інформації органам ДПС та отримання інформації зазначеними органами за письмовим запитом, отримувачі та користувачі електронних довірчих послуг зможуть використовувати кваліфікований електронний підпис з використанням кваліфікованого сертифіката відкритого ключа.

Нові положення забезпечують належне виконання вимог Закону України "Про електронні довірчі послуги" від 05.10.2017 р. № 2155-VIII.

За повідомленням МФУ.

Який порядок направлення контролюючим органом запитів платникам податків про подання інформації, дізнавайтесь за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и страницу в Facebook, чтобы всегда быть в курсе бухгалтерских событий.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини