Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Існує шанс не платити штраф за заниження податку в річній майновій декларації

3 березня 2020, 10:10
472
0
Реклама

Фахівці ДПС нагадали, які штрафи чекають на фізособу у випадку заниження зобов'язання з ПДФО у річній майновій декларації.

Так, при виявленні контролюючим органом заниження податкового зобов'язання з ПДФО у річній податковій декларації, до фізособи застосовують штраф у розмірі 25% або 50% (за повторне порушення протягом 1095 днів) суми донарахованого податкового зобов'язання, пеня та адміністративна відповідальність.

Також фахівці ДПС звернули увагу, що у разі виправлення помилок шляхом подання нової звітної податкової декларації до закінчення граничного терміну подання, відповідальність за заниження податкового зобов'язання з ПДФО не застосовують.

Джерело: офіційний портал ГУ ДПС у Полтавській області.

Яку відповідальність передбачено для платників ПДФО, дізнавайтесь із ситуації для бухгалтера "Відповідальність платників податку на доходи фізичних осіб".

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини