Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Служба зайнятості обмежила обслуговування клєнтів

20 березня 2020, 12:45
493
0
Реклама

Державна служба зайнятості під час карантину працюватиме у штатному режимі, але запроваджує тимчасові особливості обслуговування клієнтів центрами зайнятості та їх філіями.

Так, у кожному центрі зайнятості розміщені оголошення про тимчасовий порядок роботи установи, адреси електронної пошти центру зайнятості й обласного центру зайнятості, номер телефону чергового фахівця, номер телефону гарячої лінії обласного центру зайнятості.

Телефонні номери "гарячих ліній" обласних центрів зайнятості також можна знайти за посиланням.

Прийом документів від клієнтів, зокрема для реєстрації як безробітни/, здійснюють засобами електронного зв'язку або через скриньки для прийому кореспонденції, що розміщені у кожному центрі зайнятості. Документи оприлюднюють щоденно, за результатами з вами зв'язується фахівець центру зайнятості. Для цього необхідно обов'язково надати центру зайнятості актуальні контактні дані, за якими ви перебуваєте на постійному зв'язку.

Зважайте, що на виконання рішення Уряду кількість клієнтів, які можуть одночасно перебувати у приміщенні центру зайнятості, становить не більше 10 осіб.

Якщо ви вже зареєстровані як безробітний, кар'єрний радник з вами комунікує телефоном або через електронну пошту, відповідно до наданих вами контактів при реєстрації. Якщо ваші контакти змінилися або ви хочете їх актуалізувати, зв'яжіться з вашим кар'єрним радником або зателефонуйте на гарячу лінію обласного центру зайнятості.

Також переносять на іншу дату і відвідування центру зайнятості, що було призначено до запровадження карантину.

У разі, якщо відвідування було призначене до 12.03.2020 року, тобто до запровадження карантину, на березень 2020 року, але особа повідомила кар'єрного радника про неможливість відвідування центру зайнятості через побоювання за своє здоров'я чи через погане самопочуття, за таке невідвідування не будуть застосовувати штрафні санкції чи знімати з обліку.

За повідомленням Державної служби зайнятості України.

Зважайте, що для підтримки бізнесу ЛІГА:ЗАКОН створила АНТИКРИЗОВИЙ ПАКЕТ. Обирайте вигідну пропозицію в період нестабільності.

Хто, в яких випадках і яку звітність зобов'язаний подавати територіальним центрам зайнятості, дізнавайтесь за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом та оцініть зручність і швидкість пошуку необхідних вам матеріалів.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини