Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДАБІ ліквідовано — зустрічайте нових контролерів будівництва й архітектури

28 травня 2020, 13:40
4824
0
Реклама

Як ми вже повідомляли, Держархбудінспекцію ліквідовано - її замінять три нові органи влади. І ось 27 травня Кабінет Міністрів України прийняв постанову "Деякі питання функціонування органів архітектурно-будівельного контролю та нагляду", яка дозволяє Державній інспекції містобудування України (ДІМ) розпочати виконувати свої функції та повноваження. Про це інформує Урядовий портал.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. Оформіть заявку на тестовий доступ.

Також було передано до Державної сервісної служби містобудування України повноваження щодо проведення конкурсів на кращі будинки і споруди, збудовані та прийняті в експлуатацію на території України.

"ДІМ почне працювати з моменту заповнення штату мінімум на 30 %", - зауважив міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов.

Згідно з постановою КМУ № 219 від 13 березня 2020 року органи Державної інспекції містобудування України здійснюватимуть державну політику з питань державного архітектурно-будівельного контролю і нагляду.

Читайте також:

- "Як забезпечити будівельників спецодягом та спецвзуттям - Держпраці";

- "Застрахований бізнес будуть рідше перевіряти контролери - депутати підтримали законопроект";

- "Чи може працедавець допускати під час карантину до роботи працівників у віці 60+".

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія. Спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи. Спробувати.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини