Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тестування Е-реєстру лікарняних завершили — ПФУ

31 липня 2020, 11:35
443
0
Реклама

ПФУ та заклади охорони здоров'я завершили тестування веборієнтованого сервісу внесення даних про тимчасову непрацездатність в Електронний реєстр листків непрацездатності. Новиною поділилися на сайті ПФУ.

Створені в ході тестування тестові листки непрацездатності ще певний час будуть відображатись в кабінеті застрахованої особи або в кабінеті страхувальника в статусі "скасовано", що не дозволяє їх практичне використання. Проте найближчим часом такі тестові листки непрацездатності видалять.

Нагадаємо, що веб-порталі електронних послуг ПФУ є розділ "Дані з Електронного реєстру листків непрацездатності".

Громадяни - користувачі такого веб-порталу можуть отримати інформацію про себе з Електронного реєстру листків непрацездатності (ЕРЛН).

Страхувальники у свою чергу можуть отримати інформацію з ЕРЛН по застрахованих особах, які працюють у страхувальника за трудовою книжкою, та сформувати та роздрукувати заяву-розрахунок.

Сервіс надається для користувачів, які увійшли на веб-портал за ЕЦП.

Поновлення ЕЦП (КЕП) онлайн реалізовано в сервісі звітності Liga:REPORT. Також керуйте легко усіма акцизними операціями в сервісі звітності Liga:REPORT. Спробуйте новий функціонал - звірка з ЄРАН, перегляд лімітів пального за кодом УКТЗЕД та лімітів податку.

Читайте також статтю "Надаємо й оплачуємо лікарняні" сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" -скористайтеся ТЕСТОВИМ 3-денним доступом.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини