Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Затвердили форму транзитного супровідного документа

6 серпня 2020, 16:00
976
0
Реклама

Уряд постановою "Деякі питання, пов'язані із застосуванням митних декларацій окремих типів" затвердив вимоги до оформлення і використання митних декларацій окремих типів. Документ ухвалили на засіданні 05.08.2020 р.

Постанова визначає вимоги до оформлення і використання митних декларацій окремих типів, форму транзитного супровідного документа, а також вносить зміни до Положення про митні декларації, затвердженого постановою КМУ від 21.05.2012 р. № 450.

Джерело: сайт Мінфіну.

Подавати податкову та статистичну звітність в умовах віддаленої роботи допоможе продукт Liga:REPORT. Спробуйте і переконайтесь, робота у віддаленому режимі не стане на заваді ефективності вашої команди.

Раніше у новині "Мінфін затвердить додаткові митні декларації" вказували, що митна декларація окремого типу являтиме собою заяву, в якій суб'єкт режиму спільного транзиту або від імені такого суб'єкта підприємство, яке надає послуги з декларування товарів, заявлятиме про намір суб'єкта помістити товари у режим спільного транзиту, шляхом:

- відправки авторизованого структурованого електронного повідомлення до електронної транзитної системи - основна процедура декларування;

- подання документа на паперовому носії до митного органу - резервна процедура декларування.

Також уже розроблений порядок роботи митниць при виході з ладу автоматизованих систем.

Чи є ця новина позитивною для вашої компанії? Діліться можливостями зі своїми колегами за допомогою рішення LIGA360. Розробляйте план дій онлайн в діалозі, швидко повідомляйте про зміни та впорядкуйте бесіди в екосистемі хмарних рішень. Отримайте вільний доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини