Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

До кінця року буде готова нормативка для впровадження Плану BEPS —Мінфін

22 жовтня 2020, 08:25
496
0
Реклама

До кінця поточного року Міністерством фінансів буде затверджено всі необхідні для впровадження кроків Плану BEPS нормативно-правові акти. Зокрема, виконання заходів Дорожньої карти щодо реалізації положень Закону № 466 передбачає розробку більш ніж 10 підзаконних нормативно-правових актів, над якими, наразі, триває робота спільно з Державною податковою службою. Про це інформує Урядовий портал.

Для цього Мінфін проводить вивчення міжнародного досвіду практичного застосування правил BEPS та отримує технічну допомогу від міжнародних експертів МВФ, ОЕСР та GIZ шляхом проведення онлайн семінарів та консультацій.

Як відомо, 23 травня 2020 року набрав чинності Закон № 466 про внесення змін до ПКУ. Зокрема, ним впроваджено дев'ять з п'ятнадцяти кроків Плану BEPS.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Зверніть увагу на матеріали сучасного медіа для бухгалтерів "Інтербух" щодо цьогорічної реформи ПКУ (ви можете скористатися ТЕСТОВИМ 3-денним доступом):

- "Нові правила ТЦУ: зміни, які потрібно знати вже сьогодні";

- "Нові правила ТЦУ: запровадження трирівневої системи звітності";

- "ТЦУ-документація: структура та стислий зміст".

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини