Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Прем’єр-міністр повідомив, якими будуть ставки ЄСВ, ПДФО, ПДВ та військового збору в 2021 році

3 грудня 2020, 14:10
4794
0
Реклама

Ключові податкові ставки, такі як ЄСВ, ПДФО, ПДВ, військовий збір, наступного року залишаться без змін. Про це під час засідання КМУ 2 листопада зазначив Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, говорячи про проект Державного бюджету на 2021 рік, який уряд передав в парламент для розгляду в другому читанні, інформує Урядовий портал.

За словами Прем'єр-міністра, мінімальна заробітна зросте до 6 тис. грн вже з 1 січня, а збільшення мінімальної зарплати до 6,5 тис. грн відбудеться з 1 грудня наступного року. Крім того, очільник Уряду підкреслив, що жодна соціальна виплата наступного року не буде зменшена, а для всіх пенсіонерів передбачається зростання пенсійних виплат.

"Наступного року зарплати всіх медиків буде підвищено на 30%", - наголосив глава уряду. За його словами, також буде підвищено зарплати освітянам на 26%, збудовано та відремонтовано фактично 300 закладів освіти.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія: спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи.

Скористайтеся знижкою 30% на кращі професійні рішення для бухгалтерів, кадровиків, аудиторів, ФОПів та іншого бізнесу від ЛІГА:ЗАКОН. Переходьте за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини