Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС видає лише електронні витяги про стан розрахунків з бюджетом

9 грудня 2020, 10:10
619
0
Реклама

В ГУ ДПС у Луганській області нагадали платникам податку, що акт про звірку стану розрахунків з бюджетом в паперовому вигляді більше не надають.

З цього приводу ДПС у листі від 12.10.2020 р. № 18332/7/99-00-12-09-01-07 пояснила єдиний підхід в розгляді запитів про отримання витягу щодо стану розрахунків платників податків з бюджетом та фондами.

В ITC "Електронний кабінет" запроваджено електронний сервіс, використовуючи який платники податків мають доступ у режимі реального часу до даних інтегрованих карток платників, а також можуть отримати підтверджуючий документ щодо стану розрахунків платника з бюджетом та фондами соціального та пенсійного забезпечення (далі - Витяг).

Відповідь на запит платнику надсилають через електронний кабінет не пізніше 15 робочих днів з дня його отримання у вигляді витягу за формою "F/J1400203". Витяг формують за період, вибраний платником при створені запиту, з урахуванням строків давності, станом на дату відправлення запиту до органів ДПС.

Для підприємців є відмінний помічник, який самостійно розраховує та сплачує податки, - бот-бухгалтер ReporTaх.

Також для платників податків в нагоді стане сервіс онлайн-звітності REPORT, який містить актуальні форми та реквізити для сплати податків, шаблони базових первинних документів та підтримку користувачів в чаті. Замовляйте тестовий доступ та переконайтеся самі.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини