Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ЛІГА:ЗАКОН: 30 років співпраці з бухгалтерами України

Реклама

Одним із критеріїв успішності компанії є її вміння швидко адаптуватися до змін навколишнього середовища й оперативно перебудувати свої бізнес-процеси, розцінюючи кожен виклик сьогодення як потенційну можливість для розвитку бізнесу.

Труднощі й кризи 2020 року стали яскравим прикладом того, як через правильні і своєчасні рішення можна змінити фінансову та облікову політику компанії з найменшими втратами. Безумовно, у період невизначеності прогнозувати доходи компанії та мінімізувати витрати є досить непростим завданням. Саме завдяки висококваліфікованим фахівцям-бухгалтерам багато бізнесів не лише зуміли утриматися на плаву, а й зробити крок уперед, адже хто як не бухгалтер знає все про податки та фінансові можливості компанії.

Уже 30-й рік поспіль компанія ЛІГА:ЗАКОН працює з українськими бухгалтерами та полегшує їх роботу, забезпечуючи першокласними й ефективними інструментами діяльності. Незважаючи на складнощі минулого року, ЛІГА:ЗАКОН систематично й надійно підтримувала своїх клієнтів і партнерів, надаючи їм якісні, діджитальні продукти, що давали змогу бути конкурентними в цей непростий час.

Ще на початку карантинного періоду ЛІГА:ЗАКОН запропонувала ринку нове комплексне рішення LIGA360 - екосистему хмарних продуктів для командного управління ризиками. Цей антикризовий інструмент дав можливість компаніям і бізнесам тримати руку на пульсі та швидко адаптуватися до змін. Ба більше, LIGA360 стала дієвим інструментом роботи топкоманд для оперативного відстеження інформаційних, правових, фінансових і репутаційних ризиків та, відповідно, адекватного реагування на них.

Компанія ЛІГА:ЗАКОН була і є майданчиком для ефективної співпраці держави та бізнесу. Інформаційно-аналітичні продукти й видання компанії є надзвичайно корисними для аудиторії бухгалтерів, адже містять велику кількість аналітики й роз'яснень законодавства. Крім того, ЛІГА:ЗАКОН активно підтримувала законодавчі й громадські ініціативи, спрямовані на діджиталізацію процесів у суспільстві та державі.

Уже третій рік поспіль компанія ЛІГА:ЗАКОН відстежує зміни в настроях бухгалтерів як головний індикатор здоров'я бізнесу та держави. Компанія сприяє тому, аби винести виявлені проблеми на суспільне обговорення та знайти ефективні рішення.

Попри всі перешкоди, до Дня бухгалтера та аудитора компанія ЛІГА:ЗАКОН уже традиційно провела щорічне Всеукраїнське дослідження Індексу легкості бухгалтерів та Національну премію "Вибір бухгалтера - 2020". Уперше свято проходило онлайн, і це було незабутньо: презентація результатів дослідження "Індекс легкості роботи бухгалтерів", церемонія нагородження "Вибір бухгалтера - 2020", безліч привітань і подарунків.

Тож українські бухгалтери були належно оцінені, а найкращі - отримали заслужені нагороди. Переможці номінацій - це беззаперечні лідери, які отримали народне визнання й за підсумками проведеного голосування були визнані найкращими бухгалтерами.

Такі ініціативи компанії ЛІГА:ЗАКОН спрямовано на підвищення якості роботи українських компаній і відзначення роботи бухгалтерів.

Крок за кроком будуючи ділову репутацію та здобуваючи довіру учасників ринку, компанія ЛІГА:ЗАКОН демонструвала свою роботу, випускаючи високоякісні продукти та сервіси, що сприяли розбудові українського бізнесу та зростанню рівня економічної стабільності в країні.

Група компаній "ЛІГА", до якої входить і компанія ЛІГА:ЗАКОН, є спільним бізнесом родини Бондаренків, який ґрунтується на високих стандартах якості продуктів і сервісів, а також на багаторічних сімейних цінностях.

Раді повідомити, що група компаній "ЛІГА" в особі її засновників увійшла до ТОП-50 українських підприємців, які, незважаючи на різні труднощі й заборони 2020-го, продовжили розвивати бізнес і запускати нові проєкти.

Цей щорічний рейтинг, що дістав назву "Підприємці року", проводить видання MС.today, яке й визначає найкращих і найуспішніших бізнесменів нашої країни! Результати рейтингу на 70 % залежатимуть від голосів читачів. Голосування на порталі триватиме до 13 січня 2021 року. Реєстрація не потрібна, досить лише зайти за посиланням.

Прохання підтримати групу компаній "ЛІГА" та її засновників, адже кожну свою нагороду вони присвячують своїм клієнтам і партнерам, стаючи для них ще більш корисними й завжди готовими підставити надійне плече, щоб сприяти підвищенню ефективності та досягненню високих результатів у їхній роботі.

Ви гідні працювати лише з найкращими! Тому голосуємо за групу компаній "ЛІГА", яка вже 30 років працює для бухгалтерів України.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини