Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд і місцева влада домовилися про заморожування тарифів на опалення та гарячу воду

Реклама

Уряд України, представники місцевої влади, НКРЕКП та НАК "Нафтогаз України" підписали меморандум, згідно з яким до кінця опалювального сезону тарифи на опалення та гарячу воду зростати не будуть.

"Разом із міськими головами найбільших міст, урядовою командою, представниками НКРЕКП та НАК "Нафтогаз" ми напрацювали оптимальне рішення, аби розв'язати це питання. І сьогодні я радий, що було підписано Меморандум, у якому зафіксовано обіцянку перед людьми - тарифи на гарячу воду та опалення не будуть підвищуватись до кінця опалювального сезону", - наголосив Денис Шмигаль.

Крім того, Прем'єр-міністр нагадав, що уряд встановив максимальну ринкову ціну на газ на рівні 6,99 грн за кубічний метр для населення, НКРЕКП зменшила тарифи на розподіл газу, збільшена субсидійна підтримка населення.

Якими будуть наступні рішення влади? Користуйтеся екосистемою LIGA360, щоб стежити за прийняттям законів та інших нормативно-правових актів, що можуть вплинути на ваш бізнес та ведення обліку. Замовити прямо зараз.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини