Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Державній фіскальній службі створять Офіс ефективної взаємодії з бізнесом

Реклама

У Державній фіскальній службі (ДФС) створять Офіс ефективної взаємодії з бізнесом. Про це повідомив голова ДФС Вадим Мельник. Мета створення Офісу - сприяння швидкій та змістовний комунікації між службою, представниками бізнесу та професійних спільнот.

Вадим Мельник презентував новий підрозділ в рамках Всеукраїнського форуму "Україна 30. Держава та бізнес". Серед ключових завдань нового Офісу - поглиблення співпраці ДФС та легального бізнесу у боротьбі з тіньовою економікою, систематизація запитів від суб'єктів господарювання та бізнес-спільнот, налагодження швидкого та якісного обміну інформацією, підвищення прозорості діяльності служби.

Створення цього підрозділу дозволить ДФС, за словами її голови, не лише глибше розуміти потреби бізнесу, а й більш чітко структурувати масиви даних та розробити карти взаємодії з кожною галуззю та індустрією.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. А дізнатися про дієві практики захисту від безпідставних претензій контролерів - у системі судових рішень VERDICTUM.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини