Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін назвав точний перелік місць, де носити маску обов’язково у червоній зоні карантину

Реклама

Ми вже інформували, що нещодавно Кабмін оновив власну постанову № 1236, яка визначає поточні правила карантину. Через нечітке формулювання однієї з новацій у ній з'явився й обов'язок носити маску під час перебування на вулицях чи в парках. Це породило чимало запитань, які спробувало зняти МОЗ своїм роз'ясненням.

І ось з'явився текст урядової постанови № 270, яка остаточно уточнила пп. 15 п. 3-5 постанови № 1236, згідно з яким на території регіонів, на яких установлений "червоний" рівень епідемічної небезпеки, додатково до обмежувальних протиепідемічних заходів, передбачених п. 3 цієї постанови, забороняється перебування без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно:

- на територіях закладів охорони здоров'я та освіти;

- в підземних переходах;

- на зупинках громадського транспорту;

- на інших територіях загального користування у разі неможливості дотримання фізичної дистанції не менше 1 метра.

Нагадаємо, що за загальним правилом у регіонах з жовтим, помаранчевим та червоним рівнями карантину заборонено перебування в громадських будинках і спорудах, громадському транспорті без вдягнутих засобів індивідуального захисту, зокрема респіраторів або захисних масок, що закривають ніс та рот, у тому числі виготовлених самостійно.

Щоб не пропустити інформацію про прийняття змін до законодавства з вашої теми - встановіть їх на контроль в LIGA360. Щойно вони вступлять в силу - ви автоматично отримаєте сповіщення. Ці та інші можливості доступні бухгалтеру в LIGA360. Спробуйте зараз - замовляйте тестовий доступ.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини