Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Міністр Кабінету Міністрів прокоментував перспективи введення нового всеукраїнського локдауну

Реклама

В Україні діє адаптивний карантин, якщо область потрапляє в "червону" зону - в ній вводяться жорсткі обмеження. Вводити всеукраїнський локдаун в країні наразі не планують. Про це розповів міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов.

"На момент нашого спілкування необхідності запроваджувати загальноукраїнський карантин немає. У Києві, Херсонській області, в Одесі, Харкові, Львові та, наприклад, в Івано-Франківській області - абсолютно різні ситуації. Показники в Івано-Франківській області, де посилений карантин діє понад місяць, говорять про те, що рано чи пізно ця область перейде в "помаранчеву" зону. Тому адаптивний карантин працює", - повідомив міністр.

Водночас результативність введених обмежень залежить від того, як їх дотримуються. Це залежить і від самих людей, і від місцевих органів влади, які мають стежити за дотриманням карантину.

Цифровому рішенню LIGA360 виповнюється рік, і ми даруємо щедрі подарунки. До 28 квітня ви можете безкоштовно протестувати преміум-пакети LIGA360 для вашої робочої ролі. Дізнавайтеся про акцію за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини