Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок казначейського обслуговування бюджетів за витратами зазнав змін

Реклама

Мінфін наказом від 01.06.2021 р. № 310 вніс корективи до Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами.

По-перше, уточнили, що після внесення змін до Єдиного реєстру в частині відповідної інформації про розпорядника (одержувача) бюджетних коштів, яку використовують при складанні мережі, орган Казначейства формує протокол розбіжностей даних мережі та Єдиного реєстру, на підставі якого головний розпорядник (розпорядник нижчого рівня) складає та протягом трьох робочих днів подає до органу Казначейства реєстр змін до мережі.

По-друге, поширили порядок подання документів на отримання зарплати до органу Казначейства і на випадок, коли використовують єдиний рахунок для сплати утримань і нарахувань на зарплату. Також додали, що при отриманні зарплати разом із платіжним дорученням можна подавати документи, що підтверджують фактичну сплату утримань і нарахувань на зарплату.

У формах документів, які використовують у процесі казначейського обслуговування державного бюджету за витратами, у шаблоні підпису додали необхідність вказувати "Власне ім'я ПРІЗВИЩЕ".

Аналогічні зміни наказом Мінфіну від 19.04.2021 р. № 222 внесли до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів.

Де бухгалтеру знаходити відповіді на робочі питання? У системі LIGA360: Бухгалтер зібрано 1,4 тисячі алгоритмів дій та інструкцій. Придбайте систему прямо зараз та завжди майте роз'яснення експертів під рукою.

Нещодавно Мінфін відкоригував порядок заповнення фінзвітності для бюджетників.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини