Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада розгляне законопроект про завчасне введення нових форм податкових декларацій та накладних

Реклама

Комітет ВРУ з питань фінансів, податкової та митної політики розглянув проект Закону "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо встановлення строків набрання чинності нових форм податкових декларацій, податкових та акцизних накладних" (№ 5516).

Законопроект пропонує передусім встановити строки: затвердження та оприлюднення нових форм податкових декларацій, податкових та акцизних накладних; впровадження у роботу програмного забезпечення електронного кабінету нових форм і перевірки коректності його роботи.

У разі схвалення законопроекту Радою нові форми звітності та податкових, акцизних накладних набирають чинності у податковому періоді, що настає за податковим періодом розміщення на офіційному веб-сайті ДПС повідомлення про готовність програмного забезпечення електронного кабінету для прийняття нових форм.

Про усі новації цього документу йшлось у новині.

Профільний комітет Ради вирішив рекомендувати включити законопроект в порядок денний сесії та прийняти його за основу.

До Дня бухгалтера ЛІГА:ЗАКОН має щедрі подарунки. До 16 липня діє спеціальна пропозиція на цифрові рішення LIGA360 для бухгалтерів. Заходьте за посиланням та дізнавайтеся про умови першими.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини