Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС звітує про успішні результати трудових перевірок

Реклама

Починаючи із 1 липня 2021 року стартували інспекційні відвідування представників Держпраці та ДПС, які покликані боротися із неоформленою зайнятістю.

Держпраці називала критерії відбору роботодавців для перевірок.

В ДПС відмічають позитивну динаміку зі збільшення кількості офіційно працевлаштованих працівників.

В період із 30 червня по 6 липня 2021 року подано повідомлення до органів ДПС про працевлаштування 158,5 тис. працівників, що в середньому становить 22,6 тис. за день.

Якщо порівнювати із попереднім місяцем, тоді середньоденна чисельність працевлаштованих працівників становила 11,6 тисяч. Тож майже у два рази збільшена кількість оформлень працівників.

ДПС висловлює подяку свідомим платникам податків, які оформили трудові відносини з працівниками.

Натомість роботодавців, які ігнорують свій обов'язок, попереджають про відповідальність за використання праці неоформлених працівників (60 тис. грн за виявлене порушення вперше, та 180 тис. грн, якщо порушення виявлено повторно протягом двох років).

Користуйтеся публікацією "Оформлення трудових відносин: кадрова документація щодо прийняття та звільнення" в системі LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Більше переваг дізнайтеся за посиланням.

До Дня бухгалтера ЛІГА:ЗАКОН має щедрі подарунки. До 16 липня діє спеціальна пропозиція на цифрові рішення LIGA360 для бухгалтерів. Заходьте за посиланням та дізнавайтеся про умови першими.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини