Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нацполіція забезпечить безперешкодність трудових перевірок

Реклама

Меморандум про співробітництво та партнерство підписали Т.в.о. Голови Держпраці та Голова Нацполіції - повідомляє сайт Держпраці.

Це консолідацію зусилля обох відомств для формування сприятливого середовища на ринку праці, забезпечення реалізації державної політики при нагляді за додержанням законодавства про працю юридичними та фізичними особами, які використовують найману працю.

Партнерство сторін передбачає спільні заходи та обмін інформацією з питань детінізації ринку праці, вдосконалення контролю за оформленням трудових відносин із найманими працівниками та забезпечення публічної безпеки та порядку при здійсненні такого контролю.

Нагадаємо, що починаючи із 1 липня 2021 року стартували інспекційні відвідування представників Держпраці та ДПС, які покликані боротися із неоформленою зайнятістю. При цьому в Держпраці вказали на критерії відбору роботодавців для перевірок.

Не відстає і ДПС, яка звітує про успішні результати трудових перевірок.

Також користуйтеся публікаціями "Оскарження постанови Держпраці про накладення штрафу" в системі LIGA360: Бухгалтер. Тут об'єднані ключові професійні видання “БУХГАЛТЕР&ЗАКОН” та “Інтербух”. Більше переваг дізнайтеся за посиланням.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини