Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нова тактика роботи податкових аферистів — застереження від ДПС

Реклама

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі повідомляє, що "податкові" шахраї змінили тактику своєї "роботи".

Так, у зв'язку зі зломом облікового запису в соціальній мережі Facebook одного зі співробітників управління податкового аудиту ГУ ДПС, від його імені через месенджер надходять прохання щодо отримання в борг коштів у розмірі 3 тисячі гривень, які необхідно перерахувати на банківський рахунок № 4149 5001 1308 3292.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі наголошує на неможливості подібних ситуацій, закликає бути уважними та ні в якому разі не піддаватись на провокації шахраїв. При отриманні подібних пропозицій необхідно звертатися з заявами до підрозділів Національної поліції.

Перевірити, чи потрапила ваша компанія до плану перевірок контролюючих органів, можна за допомогою сервісу CONTR AGENT. А дізнатися про дієві практики захисту від безпідставних претензій контролерів - у системі судових рішень VERDICTUM. Більше інформації про те, як бізнесу попередити наслідки кризової ситуації вже сьогодні, отримуйте у системах ЛІГА:ЗАКОН.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини