Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Проїзд з 21 жовтня у міжрегіональному сполученні лише з антиковідними документами – як бути пасажирам віком до 18 років

Реклама

Нові правила перевезень пасажирів між регіонами, які почнуть діяти з 21 жовтня, не будуть стосуватись неповнолітніх пасажирів, оскільки для них наразі не передбачена можливість оформлення COVID-сертифікату та отримання щеплення проти коронавірусної хвороби. Про це заявив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко.

«Діти до 18 років зможуть користуватись громадським транспортом у поїздках між регіонами без пред'явлення негативних тестів на COVID-19 та сертифікатів чи міжнародних свідоцтв про щеплення. Для дітей віком від 12 років залишається обов'язкове правило використовувати захисні маски під час перебування у громадських місцях, зокрема транспорті», - пояснив Віктор Ляшко.

Нагадаємо, що з 21 жовтня міжрегіональні перевезення пасажирів у регіонах із «жовтим», «помаранчевим» чи «червоним» рівнем епіднебезпеки будуть дозволені за умови наявності у всіх водіїв, екіпажу авіатранспорту та пасажирів одного з антиковідних документів. Нові правила стосуються як регулярних, так і нерегулярних перевезень пасажирів. Йдеться про автомобільний транспорт на автобусних маршрутах, авіаційний та залізничний транспорт міжобласного сполучення. Відповідні правила не будуть застосовуватись до міських та внутрішньообласних перевезень.

Візьміть під контроль усі ризики, з якими зіштовхується ваша компанія: спробуйте LIGA360 - екосистему хмарних продуктів ЛІГА:ЗАКОН для ефективної роботи бізнесу в умовах кризи.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини