Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Роботодавці зможуть подавати форму № 3-ПН в електронній формі

Реклама

Мінекономіки представило проект наказу "Про затвердження форми № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)” та Порядку її подання".

Тож роботодавці можуть отримати оновлену форму № 3-ПН "Інформація про попит на робочу силу (вакансії)", яку подають до базового центру зайнятості або філії міжрегіонального/регіонального центру зайнятості незалежно від місцезнаходження роботодавця з дня виникнення у нього потреби у підборі працівників та/або з дати відкриття вакансії.

У разі прийняття цього проекту наказу форму № 3-ПН можна буде подавати в електронному вигляді (з накладенням чи без накладення кваліфікованого електронного підпису) або в паперовому вигляді (із засвідченням підписом керівника/фізичної особи - підприємця або уповноваженої ним(нею) особи).

Також роботодавець визначатиме вид форми № 3-ПН - первинна або уточнювальна.

Первинну форму № 3-ПН подаватимуть для інформування про наявність попиту на робочу силу (вакансії).

Уточнювальна форма № 3-ПН необхідна на заміну первинної та містить уточнення характеристик вакансії(й), зокрема: умов праці, розміру заробітної плати, вимог до кандидата тощо. При цьому не можуть бути змінені дані щодо кількості вакансій та професійної назви робіт (професії/посади).

Усі шаблони та інструкції з кадрового обліку є у рішенні LIGA360:HR-менеджер. Замовте прямо зараз, щоб економити робочий час.

День грандіозних знижок у ЛІГА:ЗАКОН. Тільки у Black Friday, ми надаємо до -50% на рішення LIGA360. Заповніть заявку, щоб першими отримати свою акційну пропозицію.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини