Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Працівників Фонду соцстраху та Пенсійного фонду зобов’язали подавати антикорупційні декларації — прийнято Закон

Реклама

Парламентом прийнято Закон «Про внесення змін до Закону України «Про запобігання корупції» щодо поширення дії закону на членів правління Фонду соціального страхування України, Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, Пенсійного фонду, Наглядової ради Пенсійного фонду та відповідних посадових осіб» (законопроект № 5881-1).

Закон поширює режим декларування та інші обмеження, передбачені Законом України «Про запобігання корупції» для держслужбовців та посадових осіб місцевого самоврядування, на членів правління Пенсійного фонду, правління Фонду соціального страхування, правління Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування на випадок безробіття, наглядової ради Пенсійного фонду і на відповідних посадових та службових осіб.

Очікується, що реалізація закону сприятиме мінімізації корупційних ризиків під час виконання своїх обов'язків членами правлінь та іншими посадовими і службовими особами.

Закон набирає чинності з дня його опублікування. Зараз його направлено на підпис Президенту.

Щоб мінімізувати кадрові ризики, необхідна злагоджена робота HR-департаменту. Найефективніша робота команд доступна на ІТ-платформі LIGA360. Отримайте максимальний функціонал продуктів ЛІГА:ЗАКОН для зручної роботи HR-відділу, спільно ухвалюйте рішення й оцінюйте ризики, обмінюйтеся документами й новинами. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Не пропустіть головної акції цього року. Заповніть заявку до 26 листопада - та першими отримайте вибухову знижку на рішення LIGA360 до Black Friday.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини