Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 грудня набуває чинності нова форма декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування

Реклама

Ми вже повідомляли, що 1 грудня набуде чинності нова форма декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також - Порядок заповнення та подання декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування. Йдеться про наказ НАЗК від 23.07.2021 р. за №449/21.

Про це нагадує й Управління Держпраці у Черкаській області. Воно інформує, що до оновленої декларації входить вісімнадцять розділів, у яких суб'єкт декларування зазначає інформацію про себе, членів своєї сім'ї, інших осіб та об'єкти декларування.

Додатково Управління Держпраці нагадує, що декларація заповнюється та подається особисто суб'єктом декларування шляхом заповнення відповідної електронної форми після автентифікації у власному персональному електронному кабінеті у Реєстрі не залежно від того, чи перебуває декларант на території України. Паперова копія декларації до Національного агентства не подається.

Бажаєте, щоб з компанією співпрацювали найкращі кандидати? Контролюйте відгуки про бренд роботодавця на ІТ-платформі LIGA360:HR. Дізнайтеся про всі переваги за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини