Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Для отримання бюджетного фінансування у 2022 році заклади охорони здоров’я повинні подати документи до 24 грудня

Реклама

Триває процес контрактування закладів охорони здоров'я для надання медичних послуг населенню на 2022 рік, повідомляє МОЗ. Національна служба здоров'я продовжує приймати пропозиції про укладення договорів з надавачами первинної та спеціалізованої медичної допомоги у 2022 році. Відповідні оголошення, специфікації та умови закупівлі розміщені на сайті МОЗ.

Усі заклади, які планують у 2022 році надавати пацієнтам медичні послуги за Програмою медичних гарантій і отримувати за це оплату, мають подати свої пропозиції до НСЗУ у визначені терміни.

Важливо, аби медзаклади не зволікали із подачею пропозицій та вчасно уклали договір. Це дозволить безперебійно отримувати оплату від НСЗУ та надавати медичну допомогу пацієнтам.

Заклади мають подавати пропозиції в електронній формі. НСЗУ перевіряє пропозиції на відповідність вимогам та укладає договори із надавачами медпослуг.

Де бухгалтеру шукати інформацію й відповіді? Впевнитися в професійному рішенні допоможе ІТ-платформа LIGA360:Бухгалтер. Актуальне законодавство з бухобліку, аналітика від експертів, зручні бухгалтерські сервіси й алгоритми дій. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини