Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ встановило обов’язкове щеплення проти COVID-19 для працівників усіх комунальних підприємств, установ та організацій – наказ

Реклама

Міністерство охорони здоров'я України своїм наказом від 30.11.2021 р. № 2664 розширило перелік організацій, працівники яких підлягають обов'язковій вакцинації проти COVID-19. Новачками переліку стануть працівники:

1) органів місцевого самоврядування;

2) закладів охорони здоров'я державної та комунальної форми власності;

3) комунальних підприємств, установ та організацій.

Наказ № 2664 набирає чинність через один місяць із дня його опублікування. Він був зареєстрований у Мінюсті 16.12.2021 рр., станом на 16.12.2021 р. не був ще офіційно оприлюднений.

Як відомо, згідно з Наказом № 2153 затверджено Перелік професій, виробництв та організацій, працівники яких підлягають обов'язковим профілактичним щепленням проти COVID-19. Працівники відповідних установ, які не щепляться проти COVID-19, підлягають відстороненню від роботи без збереження заробітної плати.

Щоб мінімізувати кадрові ризики, необхідна злагоджена робота HR-департаменту. Найефективніша робота команд доступна на ІТ-платформі LIGA360. Отримайте максимальний функціонал продуктів ЛІГА:ЗАКОН для зручної роботи HR-відділу, спільно ухвалюйте рішення й оцінюйте ризики, обмінюйтеся документами й новинами. Замовте LIGA360 прямо сьогодні.

Розпочніть Новий Рік разом з LIGA ZAKON! Тільки до 14 січня ми даруємо преміум-рішення LIGA360 за акційною ціною. Встигніть на святкові знижки за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини