Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Інструкція для участі підприємцям у програмі єПідтримка

Реклама

Якщо категорія вашого бізнесу відповідає одній із категорій, на які розрахована єПідтримка, ви автоматично стаєте учасником програми. Заявку відправляти не потрібно. Про це інформує Дія. Отже, щоб за ваші послуги або товари можна було розрахуватися карткою єПідтримка, у вас мають бути POS-термінал та МСС-код згідно з Постановою № 1272.

Дізнайтеся, які МСС-коди підходять, на спеціальному сайті. Також на сайті можна безоплатно завантажити офіційний мерч єПідтримки. Використовуйте його на сайті бізнесу або на касі, щоб ваші клієнти дізналися про участь бізнесу в програмі. Які рекламні матеріали є на сайті: віджет на сайт, наліпки, постери, футболки, ручки.

Зверніть увагу: МСС-код вказаний у чеках оплат, які проходять через ваш POS-термінал. Також, можна звернутися до банку, який видавав термінал або забезпечує еквайринг на інтернет-ресурсі.

Але оплата не пройде, якщо МСС-код бізнесу не відповідає жодному коду з переліку Постанови № 1272 або якщо оплата здійснюється на рахунок юридичної особи з чорного списку.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням. Зробіть собі подарунок до Нового Року вже зараз. Тільки до 14 січня отримуйте професійні рішення LIGA360 за святковими цінами. Деталі за посиланням.

Що потрібно для оплати через інтернет? Це звичайна оплата через інтернет, тож процедура стандартна: має бути укладений договір інтернет-еквайрингу, що інтегрований у сайт або застосунок, POS-термінал має бути робочим, а МСС-код - збігатися з одним з кодів Постанови № 1272.

Пошук відповідей на ситуації з бухгалтерського обліку займає багато часу? Знаходьте потрібну інформацію в один клік на ІТ-платформі LIGA360. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини