Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В які терміни ФОПи звітують за нарахованим "за себе" ЄСВ за 2021 рік

Реклама

В Головному управлінні ДПС у Чернівецькій області нагадали, що звітність по ЄСВ за найманих працівників подають поквартально упродовж 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного кварталу.

У свою чергу нараховані "за себе" суми ЄСВ ФОПи 1-ї та 2-ї групи відображають в складі "Декларації платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця" за 2021 рік в Додатку 1 (Розрахунок ЄСВ). Строк подання - до 1 березня 2022 року.

ФОПи 3-ої групи за ввесь рік також відображають нараховані "за себе" суми ЄСВ у складі "Декларації платника єдиного податку - фізичної особи - підприємця" за 2021 рік в Додатку 1 (Розрахунок ЄСВ). Період подання декларації з Додатком 1 - IV квартал 2021 року, строк подання - до 9 лютого 2022 року.

Як підприємцю самостійно орієнтуватися в законодавстві? Усі роз'яснення доступні в системі LIGA360:Підприємець. А ще система миттєво направлятиме сповіщення про зміни законодавства. Деталі за посиланням.

Також переглядайте статтю "Єдиний податок 3-тя група: умови перебування, ставки, строки сплати податків і подання звітності, ведення обліку".

Як бухгалтеру першим отримати інформацію у Новому Році? Усі нововведення та аналітику надасть LIGA360. Тільки до 14 січня отримайте преміум-пакети за вигідною ціною

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини