Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри зможе блокувати отримання суб'єктами господарювання коштів за програмою «єПідтримка» — рішення КМУ

Реклама

Кабінет Міністрів України постановою від 29 грудня 2021 р. № 1422 вніс зміни до своєї постанови від 9 грудня 2021 р. № 1272, яка стосується надання допомоги в рамках програми «єПідтримка».

Зокрема, уряд уповноважив Міністерство цифрової трансформації блокувати участь у програмі «єПідтримка» суб'єктів господарювання в разі порушення умов програми.

Так, у разі отримання інформації, зокрема від правоохоронних органів, про порушення суб'єктом господарювання умов, визначених Порядком № 1272, Мінцифри блокує участь у програмі «єПідтримка» таких суб'єктів господарювання.

Також передбачили, що поточний рахунок із спеціальним режимом використання для зарахування допомоги закривається банком:

- без заяви отримувача допомоги через чотири місяці з дня зарахування допомоги;

- за заявою отримувача допомоги в будь-який час за умови відсутності коштів на рахунку;

- за ініціативою банку через чотири місяці з дня відкриття отримувачем допомоги поточного рахунка за умови, якщо кошти на рахунок протягом зазначеного періоду не надходили.

Отримайте подарунок від LIGA ZAKON: тільки до 14 січня замовляй преміум-рішення LIGA360 за ціною професійного. Максимум корисних функцій та ефективне інформування про новації у 2022 році. Встигніть на святкові знижки за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини