Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Із 1 січня збільшилася вартість виготовлення паспорта у формі ID-картки та закордонного паспорту

Реклама

З 1 січня 2022 року Державне підприємство «Поліграфічний комбінат «Україна» змінює вартість бланків окремих біометричних документів. У зв'язк у з цим зросте загальна вартість оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон. Про це інформує ДМС України.

Перше виготовлення паспорту громадянина України (ID-картка) залишилося безкоштовним. А ось вартість повторного виготовлення зросло: строком до 20 робочих днів - на 9 грн до 372 грн, до 10 робочих днів - теж на 9 грн до 498 грн.

Виготовлення паспорту громадянина України для виїзду за кордон тепер коштує:

  • до 20 робочих днів - вартість зросла на 39 грн до 733 грн (352 грн - вартість адмінпослуги та 381 грн - вартість бланка);

  • до 7 робочих днів та до 3 робочих днів у разі наявності підстав - вартість зросла теж на 39 грн до 1085 грн (704 грн - вартість адмінпослуги та 381 грн - вартість бланка).

Громадяни України, які здійснили оплату адміністративних послуг та подали заяви для оформлення документів до 31.12.2021 р., отримають документи за старою ціною. Ті ж особи, які здійснили оплату адміністративних послуг до 31.12.2021 р., але заяву для оформлення документів ще не подавали, матимуть можливість здійснити доплату за тарифами, що діятимуть на момент подачі відповідних заяв.

Бажаєте мінімізувати кадрові ризики для своєї компанії? Спробуйте ІТ-платформу LIGA360:HR. Дізнавайтесь першими про зміни трудового законодавства, контролюйте відгуки про бренд роботодавця, перевіряйте надійність кандидатів та співробітників. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини