Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В які інвестиційні проекти не варто вкладати кошти – НКЦПФР збільшила перелік недобросовісних учасників ринку

Реклама

НКЦПФР (Національна комісія з цінних паперів) інформує, що постійно і системно вивчає ринок на предмет роботи на ньому добросовісних учасників ринку і повідомляє про чергову порцію сумнівних інвестиційних проектів. «Для регулятора одним із головних завдань є захист прав та інтересів інвесторів. Тому, зважаючи на поки що низький рівень фінансової грамотності і винахідливість певних проектів, ми моніторимо ринок і попереджаємо про ті компанії, до яких в нас є питання», - говорить Іраклій Барамія, член НКЦПФР.

Таким чином, станом на січень 2022 року Комісія фіксує 123 сумнівні фінансові проекти. До них додались: AKcapital, Big Money Team, 12Trader, 500Capital, Gemuco, FIN-CASE, FxPower, BattleTrade, Liquid Capital, X100 INVEST. Повний перелік проєктів з ознаками фіктивності - на сайті Комісії в розділі «Захист прав інвесторів».

У Нацкомісії закликають бути обачними і ретельно оцінювати ризики перед тим, як інвестувати свої кошти. Інформацію про потенційно фіктивні дії просять повідомляти Комісії на email: md@nsssmc.gov.ua.

Пошук відповідей на ситуації з бухгалтерського обліку займає багато часу? Знаходьте потрібну інформацію в один клік на ІТ-платформі LIGA360. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини