Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено умови продажу транспортних засобів та їх складових частин під час воєнного стану

Реклама

Кабмін змінив Умови провадження торговельної діяльності щодо оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери. Так, у разі введення воєнного стану в Україні або в окремих її місцевостях внесення інформації до електронного реєстру суб'єктами господарювання про надходження, передачу, реалізацію транспортних засобів та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, тимчасово припиняється. З дня припинення або скасування воєнного стану на всій території України або в окремих її місцевостях суб'єкти господарювання протягом дев'яноста днів зобов'язані внести інформацію про надходження, передачу, реалізацію транспортних засобів та їх складових частин, що мають ідентифікаційні номери, до електронного реєстру. Такі зміни внесено до п. 7 Порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери, затвердженому Постановою КМУ № 1200.

Це ж стосується і внесення інформації до електронного реєстру за місцезнаходженням торговельних приміщень суб'єктами господарювання про здійснення продажу транспортних засобів, зокрема укладення договорів купівлі-продажу транспортних засобів.

Наголошуємо, що всі рішення та системи IT-платформи LIGA360 працюють у стабільному режимі.

Кожен може безкоштовно переглянути головні документи та новини країни у LIGA360:

- новини країни та галузі у інформаційній стрічці з персональним налаштуванням;

- нормативно-правову інформацію, понад 150 000 основних документів, в модулі Право України.

Крім того, для всіх доступні такі розділи інформації:

- Правова картина дня, Законопроекти, Законодавчі новації;

- судові рішення - біля 100000000 документів - за посиланням;

- інформація про юридичних та фізичних осіб - за посиланням.

Нагадуємо, доступ до зазначених вище документів та функціоналів вільний у LIGA360 - достатньо лише зареєструватись у рішенні за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини