Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Нові форми звітів про ціни — Держстат

Реклама

Держстат оновив три форми звітів про ціни. Так, наказом Держстату від 04.05.2022 р. № 75 затверджено форму №1-ціни (житло) (квартальна) «Звіт про ціни на ринку житла». Вона вводиться в дію, починаючи зі звіту за І квартал 2023 року. Подаватимуть цю звітність юрособи, відокремлені підрозділи юросіб, які здійснюють будівництво житлових будівель, та юрособи - агентства нерухомості відповідно до затвердженої методології . Граничний термін подання звіту - не пізніше 9-го числа місяця, наступного за звітним періодом.

Наказом Держстату від 04.05.2022 р. № 76 затверджено форму №1-ціни (пром) (місячна) «Звіт про ціни виробників промислової продукції». Вона вводиться в дію, починаючи зі звіту за січень 2023 року. Звітуватимуть за цією формою юрособи, відокремлені підрозділи юросіб відповідно до затвердженої методології. Граничний термін подання цього звіту - не пізніше 4-го числа місяця, наступного за звітним періодом.

Наказом Держстату від 04.05.2022 р. № 77 затверджено форму №1-ціни (послуги) (квартальна) «Звіт про ціни виробників послуг». Подавати цей звіт доведеться юрособам, відокремленим підрозділам юросіб відповідно до затвердженої методології не пізніше 15-го числа місяця, наступного за звітним періодом. Граничний термін його подання - не пізніше 4-го числа місяця, наступного за звітним періодом.

Дізнавайтеся першими про зміни законодавства під час воєнного стану. Усі нововведення, аналітика й консультації доступні в LIGA360. Замовляй сьогодні на вигідних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини