Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Який штраф передбачено за зменшення залишку від’ємного значення суми ПДВ на підставі ППР

10 червня 2022, 16:40
3594
0
Реклама

У випадках вчинення платником податків діянь, що зумовили визначення контролюючим органом зменшення від'ємного значення суми ПДВ платника податків, та внаслідок цього зменшено суму бюджетного відшкодування або донараховано суму податкового зобов'язання з ПДВ застосовуються штрафні санкції, передбачені ст. 123 ПКУ. На цьому наголошують у Центральному міжрегіональному управлінні ДПС по роботі з великими платниками податків.

Отримуй 5 робочих місць - плати за 2! Тільки в червні діють знижки на рішення LIGA360 для бізнесу. Надай ключовим ролям компанії - топменеджерам, бухгалтерам, кадровим фахівцям - інструменти для ухвалення рішень й управління ризиками. Деталі за посиланням.

При цьому, у таких випадках Порядком № 1204 передбачено направлення податкових повідомлень-рішень за формами: «Р», «В1» або «В3» відповідно.

У випадках, визначених п. 41 підрозд. 2 розд. ХХ «Перехідні положення» ПКУ крім штрафів, передбачених ст. 123 ПКУ, застосовується штраф у розмірі 10% суми завищення такого від'ємного значення.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини