Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Єдинник змінює податкову адресу: куди звітувати та сплачувати податок

13 червня 2022, 16:35
3518
0
Реклама

Податківці ГУ ДПС в Івано-Франківській області пояснили, куди звітувати з єдиного податку підприємцю, який вирішив змінити податкову адресу.

Отже, при зміні податкової адреси, пов'язаної зі зміною адміністративного району ФОП - платник єдиного податку (першої-третьої груп):

- подає декларацію за новим місцезнаходженням;

- сплачує єдиний податок за попереднім місцезнаходженням до закінчення поточного бюджетного року.

Як бухгалтеру автоматично дізнаватися про зміни воєнного часу? У рішенні LIGA360:Бухгалтер. Норми оподаткування й бухобліку, особливості подання звітності й оплати праці - все подано в зручному форматі й систематизовано. Замов рішення прямо сьогодні.

При поданні Додатка ЄСВ 1 типом форми «призначення пенсії»/»призначення матеріального забезпечення», у вікні «період» із випадаючого переліку (місяць, квартал, півріччя чи рік) обирається місяць, у якому вона формується (подається).

Подання у складі декларації з типом форми «Звітна» як «Довідкова» Додатка ЄСВ 1 типом форми «призначення пенсії»/призначення матеріального забезпечення» не звільняє платника єдиного внеску від обов'язку подання за звітний період (календарний рік) до контролюючого органу у складі Декларації Додатка ЄСВ 1 з типом форми «Звітна», в терміни, визначені ПКУ.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини