Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зміни про подання інформації про кінцевих бенефеціарних власників — чого чекати?

Реклама

Верховна Рада прийняла за основу законопроєкт «Про внесення змін до деяких законів України щодо вдосконалення механізмів валідації інформації про кінцевих бенефіціарних власників та структуру власності юридичних осіб» (№ 6003 від 06.09.2021 р.).

Законопроект спрямований на запровадження правового механізму вилучення з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань неактуальних, неточних, недостовірних, неналежним чином перевірених даних про кінцевого бенефіціарного власника або структуру власності клієнта суб'єкта первинного фінансового моніторингу.

Законопроект впроваджує зміни до існуючої системи подання інформації про кінцевих бенефеціарних власників. Таким чином усуваються ризики відмивання коштів та ухиляння від сплати податків при вказанні недостовірних даних про кінцевих бенефіціарних власників.

Максимальний функціонал - вигідна ціна. Тільки до Дня бухгалтера скористайтеся знижкою 30% на рішення LIGA360. Професійні видання, модуль воєнного стану, база податкових знань й законодавство зібрані в єдиному рішенні. Замов прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини