Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Удосконалено процес бронювання працівників: Мінагрополітики повідомило нюанси

3 листопада 2022, 11:15
503
0
Реклама

Удосконалено процедуру подачі заявок через електронний кабінет запитів на бронювання військовозобов'язаних.

В Мінагрополітики зазначили, що відтепер непотрібно повторно заповнювати форми, якщо запит було відхилено і його потрібно виправити та подати заново.

Завдяки удосконаленню потрібно зробити кілька простих кроків:

КРОК 1. Відкрити картку відхиленого запиту (двічі натиснувши по ньому лівою кнопкою миші);

КРОК 2. Натиснути кнопку (копіювати).

Система скопіює запит та відкриє копію у новому вікні. Після цього потрібно внести зміни, згенерувати додаток та відправити запит.

Аналогічно можна повторно відправляти розглянуті запити на бронювання.

Про різні нюанси кадрового обліку та оплати праці читайте в підбірці матеріалів сучасного медіа для бухгалтерів «Інтербух».

Також нагадали, що бронювання військовозобов'язаних працівників підприємств, установ і організацій агропромислового комплексу можливе ВИКЛЮЧНО через кабінет запитів на бронювання.

Бронюванню підлягають військовозобов'язані, які працюють в органах державної влади, інших державних органах, органах місцевого самоврядування та на підприємствах, в установах і організаціях, яким встановлено мобілізаційні завдання (замовлення), у разі, якщо це необхідно для забезпечення функціонування зазначених органів та виконання мобілізаційних завдань (замовлень).

Читайте також:

Усі бухгалтерські інструменти для підприємця - в одному рішенні. Замовляй рішення LIGA360, щоб знати про зміни законодавства, перевіряти контрагентів й подавати звітність онлайн. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини