Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Порядок надання інформації про зайнятість скасують — Федерація профспілок

25 листопада 2022, 10:55
918
0
Реклама

Перш за все нагадаємо, що із 29.10.2022 року діє Закон № 2622, яким реформовано службу зайнятості. Про основні його новації читайте в повідомленні «Реформа служби зайнятості: на які програми тепер можуть розраховувати роботодавці».

Законом № 2622 внесено зміни до ст. 14 Закону України «Про зайнятість населення», якими вилучено вимогу подання роботодавцями до центтрів зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, які мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню та розрахунок квоти для таких категорій громадян. Такі зміни тягнуть за собою і відповідні наслідки.

Отже, СПО об'єднань профспілок оприлюднило для обговорення проєкт наказу Мінекономіки, яким пропонується скасувати Порядок надання роботодавцями державній службі зайнятості інформації про зайнятість та працевлаштування громадян, що мають додаткові гарантії у сприянні працевлаштуванню.

У разі затвердження зазначений наказ набере чинності з дня офіційного опублікування.

Де читати про трудові зміни в умовах воєнного стану? У рішенні LIGA360:HR. Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського огляду та інші актуальні питання. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини