Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Які аудиторські компанії потраплять до критичних та можуть бронювати військовозобов’язаних працівників

Реклама

Наказом Мінфіну від 22.05.2023 р. № 265 впроваджені змін до Критеріїв, за якими Мінфін визначає підприємства, установи й організації, які мають важливе значення для національної економіки.

До таких потрапляють ті, які відповідають хоча б одному з таких критеріїв, зокрема:

- здійснюють суспільний нагляд за аудиторською діяльністю;

- суб'єкти аудиторської діяльності, які мають право надавати послуги з обов'язкового аудиту фінансової звітності підприємствам, що становлять суспільний інтерес, та які фактично надають послуги з обов'язкового аудиту фінансової звітності або виконують інші обов'язкові завдання за договорами з підприємствами, що становлять суспільний інтерес, підприємствами, що мають стратегічне значення для економіки і безпеки держави, та/або юридичними особами, які мають у розпорядженні, отримують та використовують кошти, що надаються міжнародними фінансовими організаціями, іноземними державами, іноземними донорами, та юридичними особами, які виготовляють продукцію, виконують роботи, надають послуги за рахунок таких коштів.

Додаткового переглядайте:

- Які дії роботодавців при отриманні повістки від працівника: вказівки від Держпраці;

- Військовозобов'язаних стане більше: Закон прийнято.

Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й військового обліку та інші актуальні питання у рішенні LIGA360:HR.. Замовте LIGA360 - дізнавайтеся першими про найважливіше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини