Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд оновив норму про строки відрядження бюджетників на деокуповані території та райони бойових дій

Реклама

Оновлений абз. 9 п. 6 Постанови КМУ від 02.02.20211 р. № 98 передбачає, що строк відрядження військовослужбовців, поліцейських, осіб рядового і начальницького складу та працівників, які в особливий період направляються в межах України в райони воєнних (бойових) дій для участі у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації, забезпеченні їх здійснення, перебуваючи безпосередньо в районах та у період здійснення зазначених заходів, а також здійснення заходів із забезпечення правопорядку на деокупованих територіях та на державному кордоні, не повинен перевищувати період здійснення таких заходів.

Раніше в цій нормі згадувалося про території АТО, Донецьку та Луганську області, і була відсутня згадка про деокуповані території та райони воєнних (бойових) дій.

Джерело: постанова КМУ від 30.06.2023 р. № 658.

Також використовуйте в роботі публікації:

- Нова форма авансового звіту;

- Нові правила використання підзвітних коштів.

Відпустки, податки, звітність та зміни воєнного стану - за будь-якою актуальною темою для бухгалтера легко слідкувати з LIGA360. Читайте всі новини й аналітику на єдиній платформі. Спробуйте рішення LIGA360:Аналітика для бухгалтера прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини