Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як внести запис про стажування до трудової книжки — Держпраці

8 вересня 2023, 11:15
316
0
Автор:
Реклама

Відомості про стажування студента потрапляють до його трудової книжки. Про це розповіли фахівці Східного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Але перш, ніж внести запис про це до трудової книжки, доцільно виконати ще декілька дій.

Так, спершу слід укласти договір про стажування, затвердити індивідуальну програму стажування та видаєти наказ про проходження стажування.

Саме наказ про проходження стажування і слугує підставою для внесення запису про проходження студентом стажування до його трудової книжки (ст. 29 Закону України «Про зайнятість населення» від 05.07.2012 р. № 5067-VI, п. 13 Порядку від 16.01.2013 р. № 20).

Запис до трудової книжки слід внести у тижневий строк з дня прийняття студента (учня) на стажування ( п.2.2 Інструкції про порядок ведення трудових книжок). При цьому у трудовій книжці зазначають:

  • посаду;

  • період і місце проходження стажування (структурний підрозділ);

Не витрачай час на пошук аналітики на різних ресурсах. Тепер усі видання LIGA ZAKON для бухгалтерів доступні у рішенні LIGA360. А ще ти можеш налаштувати свою стрічку професійних новин та обраних посилань для роботи. Замовляй LIGA360 прямо сьогодні.

Також читайте публікацію «Стажування студентів: оформлення та правові наслідки».

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини