Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Максимальну кількість листків непрацездатності в одній заяві-розрахунку обмежено — ПФУ

8 березня 2024, 15:50
1050
0
Автор:
Реклама

Для отримання фінансування по лікарняних починаючи з 1 січня 2023 року заяву-розрахунок подають до ПФУ через особистий електронний кабінет страхувальника на вебпорталі електронних послуг.

Функціонал пункту меню «Заяви-розрахунки» особистого кабінету страхувальника дає можливість пошуку та перегляду заяв-розрахунків згідно з визначеними критеріями: період реєстрації листків непрацездатності, тип заяви-розрахунку (за електронними листками непрацездатності); здійснення формування (редагування) та відправки заяви-розрахунку до ПФУ.

Під час формування заяви-розрахунку використовують інформацію з електронного листка непрацездатності та Реєстру застрахованих осіб.

До заяви-розрахунку можна додавати коментарі, пояснення та, за необхідності, скановані копії документів, які можуть бути використані при прийнятті рішення щодо фінансування.

Зверніть увагу!

Обмежено максимальну кількість листків непрацездатності в одній заяві-розрахунку до 200 штук.

Не допускається використання лапок у назві суб'єкта господарювання при заповненні заяви-розрахунку.

Роботодавці можуть скласти заяву-розрахунок у паперовій формі та подати її до будь-якого сервісного центру ПФУ у разі неможливості користуванням електронним кабінетом на вебпорталі електронних послуг ПФУ.

Читайте також статтю «Імпорт медобладнання: що з ПДВ».

Джерело: роз'яснення ГУ ПФУ в Дніпропетровській області від 20.02.2024 р.

Спробуйте LIGA360 PRO - рішення нового покоління для пошуку й аналізу інформації. Знаходьте відповіді, консультації експертів та алгоритми дій для вашої сфери діяльності. Більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини