Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Протягом місяця у Дії запустять електронне бронювання працівників – Міноборони

31 травня 2024, 08:55
1077
0
Автор:
Реклама

Урядова постанова щодо запуску електронного бронювання через «Дію» буде готова найближчим часом, а робота над функціоналом займе три-чотири тижні. Про це розповіла заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко.

Міноборони вважає, що електронне бронювання треба зробити якомога швидше, і це має бути автоматично, без додаткових візитів до ТЦК, сказала Черногоренко. Усі компанії, які бронюватимуть своїх людей через «Дію», мають користуватися позитивною дискримінацією, вважає заступниця міністра оборони.

«Все, що необхідно з точки зору бази «Оберіг», ми зробили. Найближчим часом буде готова відповідна постанова. Думаю, для того, щоб підкрутити функціонал, колегам потрібно три-чотири тижні», - зазначила Катерина Черногоренко.

Те, що у Кабміні готується механізм бронювання співробітників через портал «Дія», підтвердила в коментарі Forbes перша віцепрем?єрка та міністерка економіки Юлія Свириденко. «Це буде швидкий і зрозумілий процес для бізнесу», - обіцяє вона.

Усі зміни в оплаті праці, кадровому та військовому обліку в 2024 році відстежуйте в LIGA360. Слідкуйте за розілом "Персонал" - отримуйте інформацію про зміни законодавства, оплати лікарняних та оподаткування заробітної плати. Замовте свою LIGA360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини