Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Кабмін відкоригував правила бронювання від мобілізації

20 червня 2024, 08:55
4744
0
Автор:
Реклама

Кабміном внесено зміни до постанови КМУ від 27.01.2023 р. №76 «Деякі питання реалізації положень Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію» щодо бронювання військовозобов'язаних на період мобілізації та на воєнний час». Про це повідомив Тарас Мельничук, представник уряду в парламенті.

Передбачено незастосування обмежень щодо бронювання на період мобілізації та на воєнний час до фахівців з розмінування оператора протимінної діяльності, що входять до складу груп (відділів/відділень) з нетехнічого, технічного обстеження, очищення, інспектування та контролю якості.

Водночас закріплено можливість анулювання наданої відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов'язаним працівникам оператора протимінної діяльності, у разі невиконання ним протягом 6 місяців робіт з гуманітарного розмінування за сертифікованим процесом (процесами).

Особливості дистанційної роботи, найму і звільнення працівників, бронювання й війського обліку та інші актуальні питання - у новій LIGA360. Підсилюй роботу бухгалтера а кадровика використанням комплексної інформації. Замов персональну презентацію менеджера.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини