Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Змінено податковий режим для виробників спирту — парламент прийняв Закон

Реклама

Парламент прийняв за основу та в цілому законопроєкт № 12038-1 про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування акцизним податком спирту етилового та біоетанолу. Новиною поділився нардеп Данило Гетманцев.

Законопроєкт спрямований на вдосконалення податкового законодавства України в частині забезпечення повноти сплати акцизного податку виробниками спирту етилового та біоетанолу та має на меті унеможливити застосування тіньових схем їх реалізації.

Законопроєкт передбачає новий порядок щодо визначення податкових зобов'язань з акцизного податку виробниками спирту етилового та біоетанолу, з урахуванням гарантованого податкового зобов'язання з акцизного податку. Відтак, величину податкового зобов'язання з акцизного податку слід розраховувати виходячи з максимальної продуктивності обладнання для виробництва спирту етилового, біоетанолу. Раніше ми про законопроєкт № 12038-1 писали більш детально.

Документ підтримали 258 депутатів.

Бажаєш отримати нову LIGA360 на вигідних умовах? Скористайся Special program від LIGA ZAKON. Максимум корисних інструментів та найкраща ціна саме для тебе. Дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини