Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Субсидію отримають всі, хто її потребує: Гройсман про плани Уряду

24 жовтня 2018, 10:00
516
0
Реклама

Уряд запроваджує механізми захисту для людей, яким нинішня цінова ситуація в газовій сфері фінансово важка.

Прем'єр-міністр зазначив, що минулого року кількість господарств, які мали право на субсидії, склала 6,9 млн. Тому в міжопалювальний сезон Уряд посилив вимоги щодо отримання субсидії. "Нам треба було з'ясувати, а скільки людей насправді мають право на субсидії", - сказав Володимир Гройсман. - Зараз ми умови послабили. Субсидію має отримати той, хто її потребує. Це адресна дотація".

Наступним кроком, сказав Прем'єр-міністр, стане монетизація субсидій - прозора і зрозуміла.

Також Прем'єр розповів про Стратегію Уряду в питанні подолання існуючих викликів - в тому числі в газовому питанні. Вона полягає в досягненні енергонезалежності і уникненні фінансових криз.

"Ми маємо стати незалежними - не купувати газ, а також віддати борги, аби вони не навантажували бюджет", - сказав Глава Уряду.

Він нагадав, що Україна входить в трійку лідерів за покладами газу в Європі, тож забезпечення ресурсом - цілком реальна ціль. "Ми станемо енергетично незалежними", - додав Володимир Гройсман.

Як розрахувати сукупний дохід сім'ї та розмір субсидії на оплату житлово-комунальних послуг дізнайтесь у модулі Ситуації.

Для отримання безкоштовного 3-денного доступу до документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН скористайтеся ТЕСТОВИМ доступ до сервісу та оцініть всі переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини