Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Типове положення про преміювання держслужбовців оновлять

27 лютого 2019, 08:15
1164
0
Реклама

Мінсоцполітики оновить Типове положення про преміювання державних службовців органів державної владу, інших державних органів, їхніх, апаратів (секретаріатів). Розроблено проект відповідного наказу, який викладе це Типове положення в новій редакції.

Пояснюється така необхідність тим, що із 01.01.2019 набрали чинності абз. 4 ч. 3 ст. 50 та ч. 6 ст. 52 Закону України "Про державну службу" стосовно того, що загальний розмір премій, які може отримати державний службовець за рік, не може перевищувати 30% фонду його посадового окладу за рік, а фонд преміювання державного органу встановлюється у розмірі 20% загального фонду посадових окладів за рік та економії фонду оплати

Водночас Типовим положенням про преміювання не визначено механізму преміювання керівників державної служби у місцевих державних адміністраціях та структурних підрозділах зі статусом юридичної особи публічного права. Для врегулювання цього питання розроблено проект документа.

Про застосування Класифікатора професій органами місцевого самоврядування та державної влади читайте у статті видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН за посиланням.

Для отримання доступу до аналітики видання БУХГАЛТЕР&ЗАКОН та інших документів інформаційно-правової системи ЛІГА:ЗАКОН - скористайтеся ТЕСТОВИМ доступом до сервісу та оцініть весь обсяг і переваги послуг, що надаються.

Підписуйтеся на наш канал у Telegram і сторінку в Facebook, щоб завжди бути в курсі бухгалтерських подій.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини