Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Зафіксовано поширення фальшивих листків непрацездатності - ФССУ

22 березня 2019, 16:30
1131
0
Реклама

Управління виконавчої дирекції ФСС України у Закарпатській області повідомляє, що останнім часом до страхувальників Закарпатської області почали надходити на оплату листки непрацездатності видані ТОВ "Клініка "Інтер".

При цьому:

- бланк листка непрацездатності має візуальні відмінності від затвердженого технічного опису листка непрацездатності (зокрема висота графи "Причина непрацездатності" має складати 14 мм);

- юридична адреса ТОВ "Клініка "Інтер", відповідно до відомостей ЄДР, знаходиться на тимчасово окупованій території у м. Луганськ.

Управління виконавчої дирекції ФСС України у Закарпатській області нагадує, що відповідно до Закону України "Про загальнообов'язкове державне соціальне страхування" підставою для призначення допомоги по тимчасовій непрацездатності, по вагітності та пологах є виданий у встановленому порядку листок непрацездатності.

В інших випадках матеріальне забезпечення не повинно призначатись.

Как оформляется листок нетрудоспособности? Какие сведения бухгалтер должен проверить в нем, а какие заполнить собственноручно, узнайте из ситуации для бухгалтера "Листок нетрудоспособности: форма и порядок выдачи".

Для получения бесплатного 3 - дневного доступа к документам информационно-правовой системы ЛІГА:ЗАКОН воспользуйтесь ТЕСТОВЫМ доступом к сервису и оцените весь объем и преимущества предоставляемых услуг.

Подписывайтесь на наш канал в Telegram и страницу в Facebook, чтобы всегда быть в курсе бухгалтерских событий.

Залиште коментар
Увійдіть щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Головні новини і аналітика для вас по буднях
Схожі новини